דירת דופלקס בנווה סביון: מהחושך אל האור

כשעיניי ראו לראשונה את תכנון ועיצוב קיים של דירת דופלקס בנווה סביון, המראה היה קצת קשה ל"עיכול": רוחב המאוד צר של החלל (3.30 מ' בלבד לאורך כל הדירה!), התקרות הנמוכות, הטפטים החומים הכהים, ריהוט חום מאסיבי, וכו'.. – כל אלה נתנו תחושת "מחנק" של "מסדרון" צר וארוך, וכמות הפתחים הבלתי מספקת, רק חיזקו תחושה זו. הדירה נקנתה לאחרונה ע"י זוג צעיר ומקסים שלא שופצה לפני כן יותר מ-30 שנה (!), לפיכך המצב הנתון. לאחר שהתרשמות הראשונית הקשה חלפה, נכנסנו יחדיו לתקופת התכנון והעיצוב מחדש של כל הדופלקס. הדיאלוג ביני לבין הלקוחות "הוליד" כמה רעיונות יצירתיים, שבסופו של דבר העניקו לכל חלל הדירה – תכנון, עיצוב פנים והום-סטיילינג חדשים באווירה צעירה ומרעננת.

במשך כל תהליך התכנון והביצוע, בוצעו הרבה שינויים. השינוי הכי גדול ומשמעותי היה שבאזור החלל האירוח המרכזי, שתי הקומות אוחדו לכדי קומת כניסה גבוהה ואוורירית אחת. כמו כן, הטפטים הכהים החומים הוסרו, ובמקום, הקירות והתקרה הגבוהה נצבעו בגוון "שמנת" בהיר.  אריחי הרצפה בצבעי הקרם-בז', נבחרו להחליף את האריחים הכהים הקיימים. תוספת של מדרגות עץ, "נגיעות" של פריטי ריהוט מעץ אלון בהיר ומערכת מראות הוריזונטליות מעל אזור הישיבה, העניקו לחלל תחושת "תחכום" ושיק צעיר. לאחר שינויים הללו, קומת הגלריה עם המבט על החלל האירוח המרכזי, הפכה לפינת משרד, וחלל המרכזי בעל שתי הקומות קיבל אופי אוורירי, מואר ומעוצב.

 

מאוד שמחתי ליטול חלק בפרוייקט כה מיוחד ויצירתי עם לקוחות מקסימים. מטרתנו המשותפת היתה לא רק לשפץ את הדירה, אלא ליצור עבורם אווירה של "בית" – עם כל המשתמע מכך, שתשקף באופן מלא את העדפותיהם העיצוביות האישיות. אני גאה ונרגשת לראות את פרי מאמצינו המשותפים!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *